IDEA participa en 5 projectes europeus per a beneficiar a 5 Erasmus + i 4 participants en un curs de formació

L’Ajuntament d’Alzira participa, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’agència municipal IDEA, en altres cinc projectes europeus en què podran participar 5 voluntaris dins el programa Erasmus+ i 4 alumnes per a un curs de formació.

Segons ha posat de relleu Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: «en aquests últims anys hem incrementat en més d’un 50% les subvencions a projectes europeus, només enguany l’Ajuntament d’Alzira ha obtingut la meitat de les ajudes rebudes per l’IVAJ (l’Insitut Valencià de la Joventut) que ha beneficiat 73 alumnes d’IDEA que han pogut fer mobilitats en altres països europeus per millorar la seua formació i aprenentatge. En les properes setmanes es realitzarà la selecció d’aquelles persones que vulguen participar i interessades en aquestes mobilitats i cursos.»

Els projectes en què participa Alzira són els següents:
Education for all: es tracta de participar en un procés educatiu en xiquets i xiquetes de primària a Bratislava, amb un voluntari europeu durant un any.

Al campus de la Universitat de Madeira: s’enviarà a un voluntari durant un any per al programa Universitas d’inserció laboral de joves amb estudis superiors.
2 voluntaris a Eslovàquia durant un any per a la realització d’activitats d’educació no formal en una associació juvenil.

A Norwich (Anglaterra), un voluntari també per a treballar en un projecte educatiu en una entitat juvenil.

Per últim, 4 participants podran acudir al curs de formació «Alone, no more!» (del 7 al 15 de desembre) a Turquia, en un projecte d’inclusió social per a joves desafavorits.

Les persones interessades poden acudir a l’Oficina de Projectes Europeus en les instal·lacions d’IDEA o telefonant al número 962455101.

Deixa el teu comentari