IDEA posa en marxa nous ‘cafés’ per facilitar la conversa d’idiomes

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, ha posat en marxa nous “cafés” d’IDEA per practicar i millorar la formació d’idiomes per a totes aquelles persones interessades.

Com a novetat d’aquests mesos, es posa en disposició el ‘Deutsch Café’, dimecres i divendres de 10 a 11 h. en les instal·lacions d’IDEA. També el ‘Caffè Italiano’ els dimarts i dijous de 9 a 10 h.  A més a més, Continuen els dos nivells d’anglés (bàsic i mitjà), els ‘English Coffee’ els divendres de 9 a 10 h., i el “Cafe Français” els dimarts i divendres de 10 a 11 h.

Segons ha valorat el regidor responsable de l’àrea, Ivan Martínez: “els “cafés” d’IDEA ofereixen, de forma gratuïta, poder participar en grups de conversa d’anglés, francés, alemany i italià, per millorar la formació i els idiomes, junt a altre alumnat i dinamitzats per voluntaris nadius. Hem eixamplat aquesta iniciativa, gràcies a la seua bona acollida, dels “English Coffee” fins a ampliar-ho als altres idiomes europeus més demandats.

Les persones interessades poden inscriure’s en el PortalEmpl d’IDEA: https://ideaalzira.portalemp.com/cursos.html, al tel. 962455101 o en les mateixes instal·lacions d’IDEA.

 

Deixa el teu comentari