IDEA realitza ofereix un nou curs de treballs en altura

La regidoria de Desenvolupament Econòmi i Treball, a través d’IDEA, i la Cambra de Comerç de València oferiran un curs de treballs verticals i instal·lació d’ancoratges.

El curs és totalment gratuït, inclou un apartat teòric, 50 hores de practiques en plataforma elevadora i formació en empleabilitat i habilitats socials. Aquesta iniciativa està adreçada a aquelles i aquells joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil (més de 200 a Alzira). El curs s’iniciarà el proper 16 d’octubre fins al 24 de novembre i, al finalitzar, els alumnes obtindran el carnet d’operador de treballs verticals i d’altura.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “el principal objectiu que ens hem marcat des de l’Ajuntament és aconseguir tots els recursos possibles per a millorar la formació i les capacitats dels col·lectius que pitjor estan passant-ho, a més a més de tractar d’oferir noves oportunitats per a aconseguir un lloc de treball.”.

Per a més informació, les persones interessades inscrites al Sistema de Garantia Juvenil s’hauran d’adreçar a les instal·lacions d’IDEA (c/Ronda d’Algemesí, 4), al telèfon 962 455 101 o a través de la pàgina web www.idea-alzira.com

Deixa el teu comentari