IDEA rep una nova subvenció de 163.000 euros per a cursos d’FP

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, ha aprovat una subvenció de 163.000 euros per a la ficada en marxa de cursos de formació professional per a l’ocupació en la modalitat «Formació per a la inserció» en 10 especialitats diferents entre les que destaca: serveis de bar i cafeteria (71.706 euros); instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes (38.556 euros); Anglés B1 (17.976 euros); i operacions bàsiques de restaurant i bar (34.800 euros).

L’objectiu d’aquestes accions formatives és proporcionar a l’alumnat una qualificació professional apta per a dur a terme l’ocupació referida en les especialitats citades per a facilitar-los una millor inserció en el mercat laboral. El número d’alumnes seleccionats per a cada curs serà de 15 i el període d’inscripció ja ha començat.

Ivan Martínez, regidor de Treball, Desenvolupament Econòmic i Projectes Europeus ha destacat que: «des de l’Ajuntament ja hem ficat en funcionament diversos cursos de formació, per tal de dotar a les persones aturades de més recursos en l’àmbit laboral. Al mateix temps, també s’està realitzant un esforç per tal d’aprofitar instal·lacions municipals com ara el restaurant del Respirall amb el curs de cambrer i hostaleria o amb convenis amb el sector privat com ara el curs de formació en reparació i mecànica de camions amb l’empresa AUTAL».

Més informació i bases, pròximament, en la web https://www.idea-alzira.com/

Deixa el teu comentari