Igualtat de València posa a la disposició dels centres escolars “L’Engany de Marc”

Un recurs per a educar contra la violència masclista

La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’ajuntament de València, Lucía Beamud, ha presentat  el nou recurs que el consistori  ofereix als centres escolars de la ciutat per a treballar «des de les arrels» en l’educació igualitària i contra la violència masclista. 

Es tracta de «L’engany de Marc», un còmic d’animació que va acompanyat d’una guia didàctica i una guia d’activitats, especialment dirigit a adolescents i joves a partir d’Educació Secundària.

Les guies inclouen una sèrie d’activitats a realitzar a les aules que es poden adaptar segons les característiques de l’alumnat i les circumstàncies de cada grup. A més, s’han imprés 1.000 exemplars en paper (500 en castellà i 500 en valencià), que es repartiran entre els centres municipals, biblioteques, centres  de joventut entre altres.

Des de l’Equip de Govern de l’Ajuntament de València es prenen molt seriosament l’erradicació de la violència masclista i treballen per a previndre-la.

La regidora ha destacat el compromís del Govern Municipal amb el foment de les actituds «pluralistes, de respecte i tolerància per a potenciar les relacions Igualitàries, que és la principal mesura per a la prevenció de la violència masclista, la LGTBfòbia i els rols sexistes a les aules i en la societat».

Deixa el teu comentari