II Cicle de jornades comarcals d’energia i canvi climàtic a Carcaixent

Després de fer parada en Carcaixent es desenvolupen també en l’Eliana, Albalat dels Sorells, Utiel, La Font de la Figuera, Potries i València.

Carcaixent ha acollit les II Jornades comarcals mediambientals sobre energia i canvi climàtic i mobilitat que desenvolupa la Diputació de València.

El cicle de jornades celebrat a Carcaixent ha sigut inaugurat pel diputat de Medi Ambient, Josep Bort i per l’alcalde del municipi, Paco Salom.

Una sessió celebrada entre les 11 del matí i les 14 del migdia en l’auditori municipal del municipi riberenc en la qual s’han abordat diferents aspectes sobre energia, canvi climàtic i mobilitat elèctrica.

Un cicle que forma part de les activitats de promoció i divulgació que realitza la Diputació, en col·laboració amb ASELEC, com a coordinadora del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia dirigides a representants municipals i personal tècnic dels municipis de la comarca.

Les conferències que han tingut lloc han abordat temes sobre la mobilitat elèctrica, la gestió energètica i l’autoconsum. A més, s’ha instal·lat una carpa informativa a l’entrada del centre juntament amb alguns vehicles elèctrics de la Diputació.

Deixa el teu comentari