II Passarel·la Devesa Fashion Kids

Aquesta és la segona edició d’un projecte pioner en l’entorn de la pedagogia i la moda en benefici d’ASPANION

Carlet ha acollit la II Passarel·la Devesa Fashion Kids. Una iniciativa que naix des de La Devesa School d’aquesta localitat.

Es tracta d’un projecte pedagògic i creatiu que té com a objectiu obrir noves expectatives en la manera d’exhibir al públic un esdeveniment de moda.

Els xiquets i xiquetes han pogut posar en pràctica les seues habilitats en cadascuna de les facetes en les quals s’ha intervingut, com les arts plàstiques dirigides per Carolina Simó, baix el lema ‘Back to the future’, o també en altres àrees com la música, expressió corporal, comunicació o moviment escènic.

L’aspecte més social i solidari ha estat present en aquesta segona edició de Devesa Fashion Kids, ja que novament s’han destinat els fons recaptats a benefici dels xiquets amb càncer d’ASPANION.

Amb propostes de primavera-estiu 2018, han desfilat més de 120 xiquets sobre la passarel·la adscrits a tendes infantils de diverses poblacions com Alzira, Carlet, l’Alcúdia i Algemesí, entre altres.

El talent infantil es manifestava en totes les àrees des dels presentadors als regidors, relacions públiques i organitzadors en una jornada de portes obertes celebrada en el pavelló d’esports.

Un esdeveniment en el que l’alumnat ha interactuat amb entusiasme i que ha estat un èxit amb prop de 400 assistents, coneixent al temps la variada oferta de les propostes de moda infantil per a la nova temporada. Sense dubtes, un bon colofó tres mesos d’intens treball i que obri ja les expectatives per a una nova convocatòria.

Deixa el teu comentari