II Premis a l’Ús del Valencià en les Falles

Convocats per l’Ajuntament d’Alzira

L’Ajuntament d’Alzira, a través del Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià de la Regidoria de Cultura, organitza per segona vegada premis per a l’ús del Valencià en el món faller.

Concretament en els cartells dels monuments. L’objectiu dels premis és reconéixer el bon ús, ironia i originalitat del valencià en els textos dels cartells dels monuments.

L’import total dels premis serà de 1.900 euros per als textos dels monuments fallers, dels quals es concediran tres distincions en metàl·lic consistents en tres premis. Un primer premi amb una dotació de 1.000 euros, un segon premi amb 600 i un tercer amb 300 euros. Tots ells amb el seu corresponent banderí acreditatiu.

Els participants seran les comissions falleres d’Alzira que estiguen interessades, qui hauran de presentar les sol·licituds fins al dia 1 de març de 2018 en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament.

El jurat estarà format per l’alcalde, que el presidirà, i en formaran part com a vocals la regidora de Cultura, la regidora de Festes, o les persones en qui deleguen.

També formaran part Luis Gisbert, membre designat per la Junta Local Fallera, Pura Santacreu, com a membre del sector educatiu i el tècnic de Promoció Lingüística, que actuarà com a secretari. El jurat també podrà comptar amb un col·laborador voluntari expert en la matèria.

Deixa el teu comentari