La II Runcàncer de Turís augmenta la recaptació amb 2.215 euros

El passat diumenge es celebrà a Turís la segona edició de la marxa contra el càncer. Foren 505 els dorsals venuts aconseguint una recaptació de 1707euros que superà a la de l’any passat. A banda és recaptaren 508 euros més per la venda de complements com ulleres i motxilles pel que el total aconseguit durant el matí arribà als 2.215 euros.

Amb un recorregut de 5,5 km, a les 9:30 h del matí des de la plaça Vicent Ribes arrancava este esdeveniment benèfic que pretén conscienciar a la societat sobre esta malaltia i manifestar el suport a les persones que la pateixen. L’Alcalde, Eugenio Fortaña, acompanyat pels regidors Rafa Valero, Ismael Corell i Iván Picó també van participar en esta marxa solidària que va recórrer el perímetre del nucli urbà. Fortaña donà la benvinguda als participants i expressà la seua satisfacció “per la bona resposta que tenen sempre en el poble les iniciatives per a lluitar contra esta malaltia”. Igualment destacà la llavor de la Policia Local per mantenir “en tot moment la seguretat de l’acte”.

La regidora de Benestar Social, Núria Montero, ha manifestat el seu “agraïment” als participants i, especialment, als membres de la junta local contra el càncer “pel seu treball incansable”. A més, també als comerços del poble, a la cooperativa La Turisana i a Caixa Turís per la seua col·laboració

Deixa el teu comentari