III Concurs Nacional de Paella de Cullera

El Restaurant Avenida 2.0 de Massamagrell ha estat guanyador d’aquesta edició. El Restaurant Bonaire del Palmar i el Restaurant

Casa Ramón de Cullera han quedat en segon i tercer lloc.

Cullera ha celebrat el III Concurs Nacional de Paella de Cullera.

L’emplaçament escollit per al concurs, el Cullera Village, situat a la plaça de la Constitució. Un lloc privilegiat, ja que es troba en ple cor turístic de la ciutat i compta amb unes vistes espectaculars a la badia.

A primeres hores del matí, els 16 restaurants participants començaren les seues elaboracions. El primer que s’havia de preparar, un caldo de peix de roca. Un dels components més importants de l’elaboració d’aquesta recepta. Producte fresc de la llotja de Cullera i arròs de denominació d’origen.

Cap al migdia, els arrossos ja elaborats passaren a la zona on un jurat expert va valorar totes les elaboracions per tal de decidir quin restaurant havia cuinat la millor paella de Cullera.

El plat cuinat la Paella de Cullera, és una recepta elaborada en 2016 per Salvador Gascón, pare de la gastronomia valenciana.

Nombroses autoritats no es volgueren perdre aquest gran esdeveniment.

El lliurament de premis es va realitzar al restaurant Los Olivos de Cullera, on es reuniren representants del món de la gastronomia, la política, l’economia i la societat valenciana.

Així, el Restaurant Avenida 2.0 de Massamagrell ha estat guanyador d’aquest III Concurs Nacional de Paella de Cullera. En segon lloc, el Restaurant Bonaire del palmar i en tercer lloc el Restaurant Casa Ramón de Cullera.

L’esdeveniment ha sigut tota una demostració de gastronomia i tradició, però també d’innovació.

El Concurs Nacional de Paella de Cullera va prenent força any rere any, convertint-se en un símbol de gastronomia i cultura valenciana a escala nacional.

Deixa el teu comentari