Illueca subsisteix a Martínez Dalmau com a vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica

Després de la presa de possessió del nou conseller, Héctor Illueca, que s’ha realitzat en el Palau de la Generalitat, s’ha produït el traspàs de cartera, que ha comptat amb la presència de la ministra de Drets Socials i Agenda 2030, Ione Belarra, i el ministre de Consum, Alberto Garzón.

En el seu discurs, el nou vicepresident segon ha exposat les línies bàsiques del que serà la seua labor en el Consell i ha apostat per garantir els drets socials bàsics dins dels límits del nostre ecosistema, que implica reconéixer que el dret a l’habitatge és bàsic i universal. Així mateix, ha assegurat que este dret és, a més, un requisit previ per a l’ocupació, l’oci o la cultura, “una porta d’entrada a la resta de drets socials”.

En este sentit, Illueca ha fet una clara aposta per un model de construcció bioclimàtica. Per a això, el govern del Botànic situarà la sostenibilitat ecològica en el centre del sector de l’edificació, convertint la innovació ecològica i l’arquitectura bioclimàtica en els raïls pels quals aquesta activitat ha d’avançar cap al futur.

A més, ha posat en valor el treball realitzat al llarg d’esta primera mitat de legislatura per Rubén Martínez Dalmau i pel seu equip. 

Comenta la notícia