Imparable palmarés de l’Esportiu Agility Almussafes.El club s’adjudica nou podis en la segona prova nacional de la temporada

Imagen1 (12)Almussafes, a 22 de setembre del 2015. El passat cap de setmana, el club Esportiu Agility Alomussafes va competir en la segona prova puntuable de la Real Societat Canina Espanyola, cita esportiva organitzada en esta ocasió pel club el Hechizo del Border Collie i disputada en les instal·lacions del Puig de Santa Maria. Els representants de l’entitat local van concloure la competició amb un total de nou podis, a més d’assegurar la classificació per a la final d’Espanya del seu soci Cristòfol Albert i el seu gos Pi.

Les mànegues, tant del dissabte com del diumenge, van ser dissenyades i jutjades per Ivan Cubedo i Juan García Rudilla.

Fins al Puig es van desplaçar els socis d’Esportiu Agility Almussafes, els quals van aconseguir podis tant el dissabte, jornada que va congregar a un centenar de participants, com el diumenge, en la que va haver-hi un total de 117 rivals.

El dissabte, en grau I, categoria midi, Isabel Gimeno i Nano van obtindre el primer lloc, quedant el tercer per a Alejandro Aguado i Loli. Per la seua banda, en grau II, categoria mini, Isabel Gimeno i el seu ca Pichu van concloure en segona posició, deixant el tercer lloc per a David Arenas i la seua gossa Sannel.

Ja durant la jornada dominical, en grau I, mini, Nacho Jordán i Sweet es van classificar en primera posició. Així mateix, en categoria mini, grau II, Noelia Gimeno i el seu gos Hitman van ser els subcampions. Quant al grau III, midi, es van adjudicar la tercera plaça Alejandro Aguado i Loli. També Mª Carmen García i Buzz van ser els tercers en grau III, categoria midi. Finalment, l’equip format per Cristòfol Albert i Pi es van proclamar subcampions de grau III, categoria maxi; assegurant este últim podi que guia i gos hagen obtingut la seua classificació per a la final d’Agility d’Espanya, organitzada per RSCE.

En definitiva, nou nous podis se sumen a l’imparable palmarés almussafeny.

Deixa el teu comentari