Ingressats prop de 281.500 euros a 120 sol·licituds de les Ajudes Parèntesis per a empreses i persones autònomes d’Alboraia

El Pla Resistir de l’Ajuntament ha tingut per objectiu reforçar el teixit comercial i empresarial de la localitat

L’Ajuntament d’Alboraia ha transferit un total de 281.474,81 euros a 120 sol·licituds de les Ajudes Parèntesis contemplades en el Pla Resistir. Es tracta d’una xifra que anirà augmentant durant les pròximes setmanes, ja que es continua abonant la quantitat de les ajudes al total de sol·licituds registrades, que ascendeixen a 269.

D’aquesta manera, les empreses i persones autònomes que s’han adherit al programa de reforç del teixit comercial i empresarial de la localitat per a pal·liar les conseqüències financeres de la pandèmia COVID-19 han estat rebent 2.000 euros fixos i 200 euros addicionals per cada treballador/a, aconseguint un màxim de 4.000 euros.

El termini per a sol·licitar les ajudes va acabar el passat 6 de juny, després que el Consistori ampliara el termini un mes més i incloguera 47 nous col·lectius relacionats amb les arts gràfiques, la fotografia, el taxi, activitats de reparació, etc. Des de l’Agència de Desenvolupament Local, a més, s’ha estat resolent qualsevol dubte sobre el procés i s’ha estat informant a tots els comerços i negocis locals de la iniciativa.

Deixa el teu comentari