Iniciat el procés de matriculació dels distints tallers socioculturals organitzats pel consistori d’Almussafes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlmussafes, a 15 de setembre del 2015. Hui dimarts dia 15 s’ha iniciat el procés de matriculació dels distints tallers socioculturals organitzats pel consistori d’Almussafes. En concret, la jornada de hui ha conclòs amb més de 60 matrícules formalitzades per a formar-se en algun dels cinc cursos que enguany integren el taller de Tall i Confecció.

 Les places vacants del programa de Costura es podran cobrir a partir de dilluns que ve dia 21, ja que durant la jornada de demà dimecres dia 16 i fins a divendres que ve dia 18, el Centre Cultural continuarà amb el calendari de matriculació establit i en el qual tenen preferència els empadronats a Almussafes.

En concret, a partir de les 10 hores de demà dimecres es formalitzaran les inscripcions de les activitats de l’Escola Municipal de Ceràmica, el dijous 17 les corresponents als tallers de Pintura i el divendres 18 a les de Teatre. Les vacants en els esmentats cursos també es gestionaran a partir del dilluns.

La Regidoria de Cultura celebrarà l’obertura oficial del curs 2015-2016 a partir del pròxim dia 1 d’octubre, amb la inauguració de les escoles municipals d’Arts Plàstiques, Teatre, Ceràmica i Tall i Confecció, així com dels cursos que oferixen les distintes entitats culturals.

 

Deixa el teu comentari