Intens cap de setmana faller a Burjassot amb la Cavalcada de l’Humor i la signatura en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament

Els actes fallers a Burjassot es multipliquen. Després de l’Exaltació de les Falleres Majors del municipi, el passat cap de setmana, i la inauguració de l’Exposició del Ninot 2019, que es podrà visitar fins al 13 de març a la Casa de Cultura, aquest cap de setmana, els dies 2 i 3 de març, el municipi va veure com els seus carrers s’omplen de la sàtira, la crítica i els riures de la Cavalcada de l’Humor i com el Consistori acull la signatura de les Falleres Majors i Presidents, en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Burjassot.

El cap de setmana començarà el dissabte 2 de març a les 18 hores amb la Cavalcada de l’Humor de l’Agrupació de Falles, presidida per Iván Heredia Cortés. Amb eixida des de la Plaça de l’Ajuntament i des de la Plaça Sequera, els representants de les 13 comissions falleres del municipi ompliran els carrers de les disfresses més divertides, de crítica i d’ironia.

Després de recórrer els carrers de Burjassot, les comissions aniran arribant a la Plaça de l’Ajuntament on seran rebuts per les seues Falleres Majors i els seus Presidents. Una vegada finalitzada la Cavalcada, la fi de festa serà sobre les 23 hores al carrer Hernán Cortés on tindrà lloc l’actuació de l’Orquestra La Cinquena Nota.

El testimoni l’agafarà el diumenge 3 de març, a les 11 hores, un dels actes més solemnes per a Burjassot: la signatura, en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, dels màxims representants de cada comissió fallera i el nomenament de l’Alcalde com a Faller d’Honor de les comissions del municipi. A més, es farà lliurament de les insígnies de l’Agrupació de Falles i de l’Ajuntament als nous delegats.

Tots dos actes compten amb la col·laboració i el suport de la Regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros.

Deixa el teu comentari