Irina Llorca Férnandez ja és Reina de les Festes de 2021 d’Almussafes

La jove, que representa a l’Associació d’Empresaris i Comerciants (AECAL), va ser seleccionada per sorteig el passat divendres 28 de maig en un acte públic

Les festes patronals tornen a Almussafes aquest estiu després de l’obligada aturada de 2020 a causa de la pandèmia de Covid-19. 

L’agenda de celebracions dissenyada per l’Ajuntament per a enguany es desenvoluparà del 2 al 17 de juliol en un format adaptat a la pandèmia

Ja el divendres 28 de maig Almussafes va celebrar el primer dels actes, va tindre lloc l’elecció de la Reina de les Festes de 2021 en el Centre Cultural.En aquesta ocasió, són nou les joves que es presentaven  a l’elecció, cadascuna d’elles presentada per una entitat de la població.

Cada candidata va depositar prèviament una papereta amb les seues dades en una urna.

I Yolanda López Natividad, Reina de les Festes de 2019, va ser  l’encarregada d’extraure la papereta amb el nom de la jove elegida 

Finalment Irina Llorca Férnandez  va ser proclamada la Reina de les Festes 2021 d’Almussafes  i podrà gaudir del seu regnat a partir del pròxim 2 de juliol.

Irina Llorca Férnandez, en representació  l’Associació d’Empresaris i Comerciants dAECAL, és ja la Reina de les Festes 2021, i formen la seua Cort d’Honor. les huit joves restants.  

Com cada any, cadascuna d’elles representarà a una associació de la localitat:

Paula Asins García (Falla La Torre), Helena Bosch Prats (Confraria de la Santíssima Creu), Jade Campillos Sirvente (Associació Valenciana d’Il·lusionisme), Paula Capellino Sabater (Penya Valencianista), Sara Compay Anacleto (Penya Carreters), Núria Girona García (Falla Primitiva), Sara Malet Martínez (Júniors M.D.) i Ruth Rodríguez Rodríguez (Club Atletisme).

Deixa el teu comentari