Isabel Bonig reclama la presentació del dragatge de l’Albufera com un projecte d’Estat

La presidenta del Partit Popular ha fet aquesta petició a Ximo Puig

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha demanat al President de la Generalitat, Ximo Puig, que presente el dragatge de l’Albufera com a projecte d’Estat. Bonig ha visitat el parc natural al costat de la portaveu del PP a l’Ajuntament de València, Mª José Catalá, i el portaveu de Medi Ambient del PP en el Congrés, César Sánchez. 

Bonig s’ha referit també a la palla de l’arròs i als problemes que pot ocasionar. 

La presidenta indicat que el Partit Popular de la Comunitat Valenciana es posa a la disposició del Govern per a fer aquesta pedagogia, perquè si es mor l’Albufera es mor una manera de ser. 

Per altra banda, Catalá ha mostrat la seua preocupació per l’estat de l’Albufera. Ha explicar que els experts avisen de que ni hi ha suficient aigua ni és de qualitat i que des de l’Ajuntament de València es continuarà demanant que s’eleve la quantitat destinada a la seua neteja. I és que el pressupost previst per a 2021 és inferior al que es va assignar en l’any 2016.

Finalment, Cesar Sánchez ha denunciat la tragèdia que viu l’Albufera, que per a ell és fruit de l’abandonament de la Generalitat i del Ministeri de Transició Ecològica, que no pot viure d’esquena a la situació de l’aiguamoll. El portaveu de Medi Ambient en el Congrés ha assenyalat que el PP presentarà esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat per tal de que es pose en marxa la coordinació entre Generalitat i Ministeri. Una xicoteta empenta perquè treballen conjuntament.

Deixa el teu comentari