Isabel García: “Hui tenim l’oportunitat d’aconseguir el que ens proposarem el 8 de març”

Luisa Balaguer ha tractat el feminisme a la Constitució

La tercera edició del feminari impulsat per la Diputació de València ha finalitzat amb quatre taules de debat on han estat presents representants de violència de gènere, economia feminista i legalitat.

Aquesta jornada s’ha iniciat amb la visualització del documental «En la brecha» que narra la vida d’aquelles dones que treballen en ambients tradicionalment masculinitzats. Al seu voltant s’ha format la primera taula de debat.

Seguidament han continuat amb la taula “¿Qué está pasando con la violencia de género?” a càrrec d’Estefania Navarrete, policia local i coordinadora del grup GAMA i Rosa Guiralt, fiscal del Tribunal Superior de Justícia delegada de violència de gènere. La segona taula ha versat sobre l’economia feminista, on han intervingut Cristina Carrasco i Mª Luisa Moltó. Per finalitzar la magistrada del Tribunal Constitucional, Luisa Balaguer, ha oferit el debat “Mujer y Constitución”.

El cor “Cantando nos van a oir”, format per dones de Fuenlabrada, ha sigut l’encarregat de donar cloenda a aquesta jornada feminista.

Deixa el teu comentari