IVASS reprèn l’activitat en els centres de València i Castelló tancats pel temporal

L’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària (IVASS), adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha reprès l’activitat dels centres d’atenció diürna de les províncies de València i Castelló, que romanien tancats preventivament a causa del temporal de gota freda.

Al voltant de 500 persones amb diversitat funcional intel·lectual i personal dels centres de dia i centres ocupacionals d’aquestes dues províncies, així com treballadors i treballadores del Centre Especial d’Ocupació IVASS de Paterna han acudit amb normalitat als seus recursos durant aquesta jornada.

El director general del IVASS, Ángel Bonafé, ha subratllat la resposta “tan positiva” mostrada per les adreces i per tots els professionals dels centres i serveis afectats.

En concret, ha incidit que “malgrat les condicions meteorològiques adverses i les dificultats que presentaven les carreteres, el personal de les residències es va bolcar, en tot moment, col·laborant amb l’adreça de cada centre per a garantir l’atenció a les persones usuàries i les seues famílies”.

D’altra banda, Ángel Bonafé ha explicat que “al llarg del dia d’avui el departament de manteniment del IVASS valorarà l’abast dels danys que haja pogut ocasionar el temporal per a esmenar-los al més prompte possible”.

Deixa el teu comentari