IX Mes de l’Esport a Almussafes

La Localitat desenvoluparà fins al pròxim dissabte 30 de juny desenes d’iniciatives per a tota la ciutadania.

El Parc Central d’Almussafes ha acollit la festa d’inauguració de l’XI Mes de l’Esport.

Al voltant de les 11 del matí, s’oferiren en aquesta zona verda del municipi diferents activitats lúdiques dirigides al públic infantil.
Aquesta Festa de l’Esport al Carrer, va ser una trobada en la qual s’oferiren diverses activitats d’animació esportiva dirigides al públic infantil, com a inflables i tallers de maquillatge, globoflèxia i pintura.

Així, fins al dissabte 30 de juny, l’Ajuntament i els clubs esportius de la localitat oferiran desenes de tallers, seminaris, exhibicions i campionats amb l’objectiu de reivindicar la importància de practicar esport per a millorar la salut.

Un any més, a l’àmplia oferta d’activitats esportives oferides per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes durant tota la temporada, directament i en col·laboració amb les diferents entitats de la localitat, s’afegirà durant el mes de juny una variada oferta d’iniciatives esportives amb l’objectiu de promoure la pràctica d’exercici físic entre la ciutadania.

D’aquesta forma al llarg de quatre setmanes, els almussafenys tenen una nova oportunitat de conéixer i iniciar-se en diverses disciplines esportives a través de tallers, seminaris i exhibicions.

Deixa el teu comentari