Ja es coneixen els guanyadors dels Premis per l’Ús del Valencià en el comerç local, impulsats per AVIVA Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Promoció del Valencià que dirigeix Manuela Carrero i a través de AVIVA Burjassot, l’Agència de Promoció del Valencià, convocava al febrer la primera edició dels Premis per l’ús del Valencià en l’àmbit del comerç local. Ara, transcorregut el termini de presentació de sol·licituds i després de l’estudi de les candidatures a partir de diferents criteris de valoració, AVIVA ha donat a conéixer el nom dels comerços guanyadors d’aquest certamen.

Així, d’un total de 12 sol·licituds presentades, s’entregaran huit premis, la dotació econòmica dels quals oscil·la dels 215 euros als 700 euros. Els premiats i premiades per fer ús i promoció del valencià en el negoci que regenten són: A Riure SL (700 €); Amparo Ferriol Safont de “El dolcet” (650 €); Ismael Llagaria Berlanga, de “Menut a Menut” (600 €); Juan Ramón García Sanz, de” Sabateries Juan Ramón” (550 €); Burcafé SL (450 €); Sonia Perelló Bellver, de “Mussolets” (375 €); Sergio López Valiente, de “Ferreteria del Mercat” (300 €) i Patricia Peris Miguel, de “Xe, quin pa!” (215 €).

Els comerços guanyadors rebran el seu premi per transferència bancària i, des de l’Ajuntament de Burjassot, a través de AVIVA, s’està treballant per a la celebració d’un senzill acte de lliurament de diplomes als guanyadors i guanyadores, que complirà amb les mesures anti COVID pertinents.

Deixa el teu comentari