Ja es poden consultar, de manera digital en SAVEX, els llibres especials de Falles editats per l’Ajuntament de Burjassot

A poc a poc, des de la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix Javier Naharros, es continuen ampliant els fons documentals que la ciutadania pot consultar a través de la plataforma SAVEX (Sistema Arxivístic Valencià en Xarxa).

En aquesta ocasió, des de l’Arxiu Municipal, es posa a la disposició de la ciutadania, a través de la citada plataforma, tots els Especials de Falles editats pel Consistori i que han sigut digitalitzats i pujats a aquesta.

Quant als llibrets de les diferents Comissions falleres, s’ha dut a terme la digitalització de tots els exemplars custodiats en l’hemeroteca municipal i, en els pròxims mesos, s’ampliaran aquests fons comptant amb la col·laboració de les 13 Falles del municipi.

A més, tal com han assenyalat des de Patrimoni i amb l’afany de conservar i difondre la llarga tradició fallera de Burjassot, s’estan digitalitzant també els esbossos originals de les Falles del municipi, custodiats també en l’arxiu i que es remunten a la dècada de 1920 fins a mitjan 70.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.