Ja està oberta la inscripció per als cursos intensius de la piscina municipal

Alzira, 4 de juny de 2018.– La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira ha presentat l’oferta de la Piscina Coberta per al mes de juliol. Al llarg d’este mes, com ja és habitual, tindran lloc els cursos intensius de natació de la Piscina Coberta Municipal.

Es pot assistir tant en horari de matí com de vesprada de dilluns a divendres. Els cursets estan distribuïts per quinzenes a un preu de 25 euros:

Primera quinzena del 2 al 13 inclosos.

Segona quinzena del 16 al 30.

A més, també existix la modalitat mensual des del 2 de juliol fins al 27 de juliol, a un preu de 50 €.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar assegura que “amb la pràctica i seguiment dels cursos intensius de natació es fa possible potenciar l’aprenentatge i accelerar el progrés, sobretot en el cas dels més menuts. Sempre és important que els xiquets i xiquetes desenvolupen estes beneficioses destreses, però és especialment necessari de cara al període estival, quan passen més temps d’oci en l’aigua”.

Els cursos estan dirigits per professionals qualificats de l’ensenyança de la natació, que adapten diferents objectius i sessions en funció dels nivells i de les edats dels alumnes: bebés, infantils, adults, terapèutica i aquaeròbic. En el cas de bebés, terapèutica i aquaeròbic, la inscripció mensual amb dos sessions setmanals té un preu de 30 €.

A les instal·lacions de la piscina també es pot practicar de dilluns a divendres activitats en sala com GAP, spinning, pilates, TRX, zumba, aerojump, bootcamp i bodypump. La inscripció a estes modalitats té un preu de 30 euros.

Els interessats poden inscriure’s al grup d’iniciació total o si ja compten amb coneixements anteriors al curs adequat segons edat i nivells. El periode d’inscripció està obert fins al 29 de juny a la recepció de la Piscina Coberta Municipal d’Alzira a partir del 4 de juny (c/ Mare de Déu de la Murta s/n).

Deixa el teu comentari