Ja han arribat les 31.000 dosis de la vacuna Pfizer d’aquesta setmana a la Comunitat Valenciana

Des del Consell afirmen que la vacunació a la Comunitat va a bon ritme

El President de la Generalitat, Ximo Puig, va participar el diumenge en una reunió de la comissió de vacunació contra el coronavirus on també van participar la vicepresidenta, Mónica Oltra i la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló.

Des del Consell afirmen que la vacunació a la Comunitat va a bon ritme i el 85% de les vacunes de Pfizer rebudes ja s’han administrat o estan distribuïdes  i que Sanitat Universal espera vacunar durant aquesta setmana prop de 40.000 persones.

Les 31.000 dosis de vacunes de Pfizer contra la Covid-19 d’aquesta setmana ja han arribat a la Comunitat Valenciana perquè es puguen repartir.

També durant aquesta setmana, la comunitat té previst esgotar les dosis disponibles actualment. A més, Sanitat finalitzarà el procés de vacunació en residències i continuarà als centres de salut i als hospitals.

Durant el cap de setmana, en ple temporal de pluja i neu i amb els contagis disparats, Puig ha rebut la telefonada de Pedro Sánchez i del rei Felip VI per traslladar-li la seua solidaritat per la situació que travessa la comunitat.

Deixa el teu comentari