Jarr inaugura ‘Capes i Subcapas’ en Galeria Quatre

L’exposició indaga en un univers de plans múltiples i es pot visitar fins al 5 de desembre

L’artista Jarr exposa la nova sèrie d’obres realitzades durant el període de 2018 a 2020, els que aborda els conceptes d’aïllament, connexió, pla vital i covid.

Un conjunt de peces que s’obrin al concepte d’escultura blana a través del teixit i les transparències sobre llenç o sobre objectes quotidians. Com apunta el seu autor: ‘Vivim en plans múltiples: a dalt i a baix, esquerra i dreta. Un sol espai i diferents llocs on mostrar actituds sumant solidaritat.’’

Un conjunt d’obres que no deixa indiferent a ningú i que, com és de rigor en aquests moments, entre les cinc i les nou del dimecres van anar desfilant amics i convidats per a contemplar la mostra i expressar les seues enhorabones i opinions pel treball desenvolupat en aquests tres anys.

Entre ells, van acudir a la cita Mª José García, Mayren Beneyto i Eva Marcellán, Mónica Duart i Álvaro Mocholí, Alfredo Esteve, Julio Guixeres, Ana Santamaría, Juan Antonio i Mª José Murgui, Mª Ángeles Varvaró, Juanjo García-Rivera, Guillermo Martorell i Mamen Puchades, Mª Dolores Enguix i Marcelo Soto, Begoña Albert, Mª Dolores Pérez Lis i Elena Tello, Cristina Pérez Broseta, Reme Hidalgo i Santiago Castell, Ramiro i Natalia Segrelles.

Altres artistes i amics van voler ser presents com Ximo Amigó, Maite Fernández, Sebastián Nicolau, Antonio Girbés, Klaudia Foertig, Mª José Torrente, Ximo Roca, Empar Boix, Vicente Marzal, el fotògraf Óscar Vázquez. També Laura Grande, Ignacio Estrela, Ferran Cano, Toni Guerola, Javier Cruz…, així com alguns coneguts que van poder acostar-se (encara que no fóra la inauguració oficial) com Rafael Alcón, Julia Pérez Broseta, Coté Soler, Javier Martínez Rubio, Inma Monedero o Encarna Roig.

L’exposició romandrà oberta al públic en Galeria Quatre, sota la direcció de Miguel i David Castillo, al carrer de la Nau, 25 fins al pròxim 5 de desembre.

Deixa el teu comentari