Joan Baldoví pressiona al Govern Central per acabar amb la discriminació del camp valencià

És necessari que es regule el poder de negociació al llarg de la cadena agroalimentària

Els llauradors valencians estan a la cua en les fons de la PAC respecte dels agricultors de la resta de les comunitats autònomes, el camp valencià segueix estant discriminat i molt més depenent del preu de mercat.

Ara que s’està negociant i discutint una nova PAC Joan Baldoví, diputat de Compromís en el Congrés, intenta pressionar al Govern Central perquè tinga en compte l’agricultura de la nostra comunitat. Baldoví s’ha reunit amb les associacions agràries i ramaderes per consensuar com es podria solucionar i qui hauria de ser l’encarregat de fixar els preus.

És necessari que es regule el poder de negociació al llarg de la cadena agroalimentària. A hores d’ara el poder de negociació del preu de la gran distribució, està en mans dels compradors, són els que decideixen a quin preu volen vendre el producte al consumidor, a banda el transformador també pressionà i finalment al productor els marges i el preu ja li arriben molt ajustat

Baldoví apel·la que és necessari que es definisca el cost de la producció, i qui deu ser l’encarregat de fixar el preu en la cadena agroalimentària, que no siga sempre el productor l’eslavó més dèbil, que puga aplegar a aconseguir una remuneració digna i suficient pel seu treball.

Deixa el teu comentari