Joan Ribó destaca el posicionament de l’Ajuntament de València respecte l’ONU i la defensa dels drets humans del poble palestí”

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha defensat la missió que desenvolupen les Nacions Unides per a garantir el respecte dels drets humans del poble palestí. A més ha destacat que l’Ajuntament de València sempre s’ha manifestat i actuarà en aquesta línia de reivindicació de drets i llibertats.

 Amb aquestes paraules, ha expossat les principals preocupacions que s’han possat damunt de la taula en la reunió que ha mantingut hui amb el Comissionat General de l’Agència de Nacions Unides per a la població refugiada de Palestina a Orient Pròxim, Phillipe Lazzarini.

L’Alcalde s’ha interessat “per la situació que afronten els refugiats i refugiades de l’Estat de Palestina i de l’empobriment d’aquesta població agreujat per dècades de violacions dels seus drets bàsics”.

Lazzarini ha possat de manifest que la situación que es pateix és molt dramàtica i delicada perquè famílies palestines s’enfronten al desallotjament de les seues cases, i les protestes per a fer costat a aquestes persones s’han multiplicat a Israel, que respon amb atacs, a pesar que els Organismes Internacionals demanen que es rebaixe la tensió”.

A més , Ribó ha donat compte de “la solidaritat de la ciutat de València amb el poble palestí”, i ha condemnat, sense reserves, els enfrontaments entre palestins i forces de seguretat israelianes”.

Deixa el teu comentari