Joan Ribó es reuneix amb treballadors del port per tractar els efectes de l’ampliació nord a l’ocupació

El comité d’empresa de CSP-Port de València denuncia la destrucció d’un centenar de llocs de treball quan es concentre el tràfic de MSC en una única terminal

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del vicealcalde, Sergi Campillo, s’ha reunit a l’Ajuntament amb representants sindicals de CPS-Port de València, per tractar els efectes de l’ampliació nord en l’ocupació.

L’encontre s’emmarca en la ronda de contactes que l’alcalde està mantenint amb diversos sectors per conéixer totes les opinions al voltant d’aquest  projecte complex i que afectarà el futur de la ciutat.

Segons el president del comité d’empresa de CSP-Port de València, Julián Pérez, la companyia perdrà més del 50 % del tràfic de mercaderies quan es concentre el tràfic de MSC en una única terminal, la qual cosa es traduirà en un centenar de llocs de treball menys.

Joan Ribó s’ha reunit amb experts; entitats veïnals i ecologistes; la Comissió Ciutat-Port; la Confederació Empresarial Valenciana; la directora general de la Costa i el Mar del Ministeri per a la Transició Ecològica, Ana María Oñoro, i els alcaldes i alcaldesses dels Pobles del Sud i de La Punta. Pròximament es reunirà amb representats d’altres sindicats de treballadors del port.

Deixa el teu comentari