Joan Ribó ha destacat que els 38é Premis Literaris Ciutat de València han enriquit la literatura en les dos llengües que parlem a València

L’Hemicicle Municipal ha acollit este matí el lliurament dels 38é Premis Literaris Ciutat de València, en l’edició corresponent a l’any 2020, que va haver de ser ajornada per les exigències de la pandèmia. L’alcalde, Joan Ribó, ha posat de manifest la satisfacció per haver recuperat esta cita cultural.

La regidora Gloria Tello ha fet referència a les especials circumstàncies d’este lliurament de guardons, què, en esta ocasió, ens ha calgut retardar la festa de la literatura a la tardor, i quasi a les portes d’una Fira del Llibre.

Les i els autors guardonats són: l’escriptora Mercè Claramunt, Premi Maria Beneyto de poesia en valencià; José Antonio Ramírez Lozano, Premi Juan Gil-Albert de poesia en castellà; Rosa Sanchis i Caudet, Premi Isabel de Villena de narrativa en valencià; José Ignacio Nájera, Premi Vicente Blasco Ibáñez de narrativa en castellà;  Alberto Gálvez Iglesias, Premi Max Aub de teatre en castellà; Josep Muñoz Redón, Premi Josep Vicent Marqués d’assaig en valencià i Manuel Saiz, Premi Celia Amorós d’assaig en valencià.

L’alcalde ha felicitat, en nom de tota la ciutadania, les guanyadores i guanyadors de la trenta-huitena edició dels Premis Literaris Ciutat de València, de l’any 2020.

Comenta la notícia