Jordi Mayor torna a ser de nou alcalde de Cullera.

Mayor, al ple d’investidura, ha prioritzat el creixement econòmic, les infraestructures, el rescat de persones, la transició ecològica i el sanejament de comptes municipals entre altres.

Jordi Mayor ha estat reelegit alcalde de Cullera en la sessió constitutiva de la Corporació Municipal que es va celebrar en el saló de plens de la Casa Consistorial. El candidat socialista ha obtingut el vot favorable dels 16 regidors del PSPV-PSOE i Compromís mentre que Partit Popular i Ciutadans han optat per votar als seus caps de llista.

Seguirà quatre anys més al capdavant del municipi en l’onzena legislatura i el farà, tal com ha detallat en el seu discurs d’investidura, prioritzant el creixement econòmic i la creació d’ocupació, la posada en marxa d’infraestructures, la transició ecològica, el reforç i ampliació de les polítiques de rescat de persones i el sanejament definitiu dels comptes municipals.

En la seua intervenció, el reelegit alcalde ha plantejat deu projectes «irrenunciables» com també ha admés errors en la gestió de la passada legislatura. L’alcalde s’ha compromés a reforçar la inversió social per a mantenir el lideratge en la Comunitat Valenciana i Espanya. Al seu discurs també ha destacat el govern feminista.

Finalment, Major s’ha dirigit a la ciutadania i s’ha oferit a continuar sent «l’alcalde de tots» i ha dit que en aquesta nova etapa d’estabilitat que li donen els 14 regidors obtinguts el 26 de Maig governarà «amb mà ferma, però amb la mà tendida».

Deixa el teu comentari