Jorge Rodríguez assisteix al concert participatiu del Mesías de Händel

El president de la Diputació i el diputat d’Hisenda Toni Gaspar, acudeixen a la tradicional cita en el Palau de la Música amb aquest concert que compleix la seua vuitena edició a València

22/12/2017.El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez i el vicepresident segon i diputat d’Hisenda, Toni Gaspar, van assistir la nit del dijous al concert participatiu El Mesías de Händel, organitzat per l’Obra Social ‘la Caixa’ i el Palau de la Música i que compleix la seua vuitena edició a València.

Aquests concerts impulsats per l’Obra Social ‘la Caixa’ des de fa 23 anys ofereixen a les persones aficionades a la música l’oportunitat de participar en un important projecte pedagògic i musical de gran envergadura, al costat de músics i intèrprets professionals de reconegut prestigi.

El concert, celebrat en el Palau de la Música, va ser a càrrec de l’orquestra i cor Gabrieli *Consort & Players, i va estar dirigit pel prestigiós mestre Paul McCreesh. A més, va comptar amb les veus de cantants professionals com la soprano Soraya Mafi; el contratenor Rupert Enticknap; el tenor Thomas Walker; i el baix Neal Davies. A aquests músics es van afegir, des de les seues respectives butaques, 298 intèrprets no professionals, entre participants individuals i cantants procedents de tres cors de la regió: el Cor de *Cambra de València, el Cor del Centre Artístic Musical Santa Cecília de Foios i el Cor Universitari Santiago.

Aquesta experiència ha donat l’oportunitat a quasi 300 cantants de participar en un concert d’aquestes característiques, un treball que ha requerit setmanes d’assajos per part dels participants i les agrupacions corals. Ha sigut un intens treball de preparació per a aconseguir els objectius marcats pel director Paul McCreesh i participar en aquesta emotiva celebració col·lectiva de la música.

Deixa el teu comentari