Jornada ecològica al menjador del Ceip Federico García Sanchiz

IMG_2616Al Ceip Fedederico García Sanchiz desenvolupem, tal i com està establert al Projecte Educatiu, activitats que milloren la formació integral de l’alumnat.

El medi ambient és un dels pilars fonamentals del nostre segell educatiu i que es reforça des de totes les actuacions escolars, així que com ja es porta realitzant any rere any, aquesta setmana es va celebrar al menjador una jornada ecològica i de reciclatge per sensibilitzar a l’alumnat sobre la importància a dia d’avui del reciclatge, la cura del planeta i l’ecologia.

Per a aquest dia el nostre cuiner va confeccionar un menú ecològic molt saludable, així com les educadores van preparar durant tot el mes jocs amb materials reciclats per a gaudir jugant. Tot perquè els xiquets i xiquetes s’ho passaren d’allò més bé en aquesta festa de sensibilització.

A tots els assistents se’ls va donar de regal una bossa amb agendes, llapis, tríptics i una planta que aportaren institucions públiques i privades relacionades am el reciclatge i la cura del medi ambient. Un total de 188 alumnes gaudiren d’aquesta jornada, un èxit rotund que de segur ajudarà en un futur a tindre ciutadans més compromesos amb el medi ambient.

Deixa el teu comentari