Jornades d’innovació educativa al MUMA

Unes jornades enfocades a donar a conéixer a la ciutadania les novetats dins de l’educació en arts de la Universitat de València.

Amb l’objectiu de donar a conéixer a la ciutadania les novetats dins de l’educació en arts de la Universitat de València, el Museu Municipal d’Alzira acollirà aquests dijous i divendres 3 i 4 de maig les jornades d’innovació educativa, on es presentarà el llibre

“Nous entorns d’aprenentatge per a les arts i la cultura” de Ricard Huerta i Amparo Alonso-Sanz.

L’esdeveniment, que es realitzarà de 5 a 8 de la vesprada, està destinat a tota aquella persona implicada en l’àmbit educatiu de les arts, especialment, als docents per acostar-los als nous entorns des d’una perspectiva d’estudi, anàlisi, motivació i recerca.

Sota la coordinació de David Mascarell Palau, professor i investigador de la Universitat de València, l’acte comptarà amb la presència de professionals de la recerca i la docència del grup CREARI d’investigació en Pedagogies Culturals.

En aquest sentit, l’acte pretén incentivar als participants en matèria d’innovació per tal de millorar els espais educatius i esborrar les fronteres tradicionals establertes. Als docents que acudisquen se’ls certificà l’assistència mitjançant el cefire.

De tota manera totes les persones interessades podran participar en el programa, compost, principalment, per l’exposició del llibre des de la perspectiva dels autors i per tallers participatius amb les temàtiques relacionades amb l’exemplar.

Deixa el teu comentari