José López, de Sax, guanya el XXI Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa de Sueca

José López, de Sax, guanya el doblet de premis del XXI Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa de Sueca, organitzat per la Confraria Jesús Natzaré i l’Ajuntament de Sueca. El saixenc, que ha guanyat el certamen en repetides ocasions en les darreres convocatòries, s’ha fet novament amb el primer premi tant en la secció primera – aspectes de la setmana santa a Espanya–, com en la segona – reportatge de la Setmana Santa a Espanya-, valorats en 300 euros cadascun d’ells.

El segon i tercer premi de la primera categoria, en les quals les imatges retraten aspectes de la Setmana Santa, van ser per al suecà Ximo Capellino i per a José María Luna. Tots dos rebran pels seus treballs 200 i 150 euros respectivament. Capellino va guanyar també el premi de la secció local, guardonat amb 100 euros.

Pel que fa a la segona categoria, a la secció de reportatge on havien de presentar-se series de tres fotografies, el segon premi va ser en este cas per a José Maria Luna amb 200 euros, i el millor reportatge realitzat a Sueca va recaure també en el suecà Ximo Capellino, valorat en la mateixa quantia, 200 euros.

El jurat, presidit pel regidor de Cultura, Vicent Baldoví, va estar conformat per professionals de reconegut prestigi en el món de la fotografia con ara Javier Peiró, Vicent Salvador Ferri i Jordi Vicent. El veredicte es va decidir en la seu de la confraria, en presència de la presidenta, Pepita Simó i el secretari del col·lectiu, Amador Marchante.

Els jutges van valorar en la seua deliberació la creativitat, la qualitat fotogràfica, el seu valor artístic i simbòlic i la contribució de la imatge en la promoció de la Setmana Santa a Sueca.

Enguany s’han presentat un total de 28 fotografies i els autors que han presentat obra tenen origen de Tarancón, Castalla i Sax, a més de Sueca.

Deixa el teu comentari