José María Llanos (VOX): “Els pressupostos de Ximo Puig són impossibles; no hi ha diners, ni sap d’on ho traurà”

Aposta per eliminar partides innecessàries i per aprimar l’Administració per a no haver d’incrementar la despesa un 10%, que pagaran els valencians

El president i portaveu adjunt del Grup Parlamentari VOX Comunitat Valenciana, José María Llanos, ha assegurat aquest matí, que els pressupostos de Ximo Puig “són insensats i impossibles, ja que no hi ha diners i ni tan sols sap d’on ho traurà”. Per a José María Llanos “l’única proposta vàlida seria eliminar la despesa supèrflua i ideològica, les partides innecessàries i aprimar l’Administració sense incrementar la despesa”.
“A Ximo Puig li agraden les sorpreses, fins als seus socis Podemos i Compromís, o Ciutadans que s’havia oferit a negociar-los, s’han quedat bastant sorpresos. Són uns pressupostos insensats i impossibles. No es pot incrementar un 10% la despesa pública quan no hi ha diners, ni sap d’on el traurà”.
José María Llanos ha recordat que el Govern de Pedro Sánchez ja li va donar a Ximo Puig amb la porta en els nassos amb l’infrafinançament, amb l’anivellament horitzontal i amb el dèficit asimètric. “L’única manera de proposar uns pressupostos creïbles i assenyats no és incrementar en 2.000 milions la despesa que pagaran els valencians perquè no hi ha cap seguretat que els diners vaja a vindre, ni tan sols d’Europa, i si arriba serà a la fi de 2021, i ja veurem quant”.
El president i portaveu adjunt ha advocat per aprimar les partides innecessàries, que només es mantenen per qüestions ideològiques, i dedicar tots els esforços a Sanitat, Educació i a polítiques socials, però no amb un increment de la despesa, sinó aprimant l’Administració.

Deixa el teu comentari