José Martínez Maeso ha rebut la bici de mans del regidor Sergi Campillo i la secretària autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Paula Tuzón

El regidor Sergi Campillo i la secretària autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat, Paula Tuzón, han entregat hui la bicicleta al guanyador del sorteig de la campanya ‘Ara pots pujar el reciclatge’ celebrada la passada festivitat de Sant Joan. El guanyador del premi és José Martínez Maeso.

Tal com es va informar en el seu moment, l’Ajuntament va posar a la disposició de les persones usuàries un total de tres punts específics de reciclatge d’envasos al Passeig Marítim, durant la celebració de la Nit de Sant Joan, i va repartir nombroses bosses de recollida de residus entre la ciutadania. Les persones col·laboradores rebien, en depositar els envasos en els contenidors, un tiquet amb un codi per a validar i participar en el sorteig, de la mateixa manera que es va dur a terme durant les Falles d’enguany.

En els dos casos, la campanya de recollida d’envasos ha millorat de manera notable les dades respecte a les anteriors edicions, la qual cosa reflectix una major conscienciació i col·laboració per part de la ciutadania. Durant les passades Falles un total de 7.500 persones van participar activament en la recollida d’envasos en el marc d’esta campanya, la qual cosa va suposar un increment del 9% respecte a l’any anterior.

Quant a la Nit de Sant Joan 2019, es van recollir al voltant de 6.400 envasos, i es van repartir 2.500 tiquets per al sorteig de la bici, la qual cosa suposa també un important augment respecte a 2018, en què es van repartir 2.346 tiquets de participació.

El regidor Sergi Campillo ha subratllat la importància d’adquirir i fomentar hàbits de consum sostenibles, així com la necessitat de conéixer l’efecte negatiu que els plàstics, envasos, bricks, llandes d’alumini… tenen sobre el medi ambient.

Deixa el teu comentari