José Polo i Elvira Miralles reben el ‘Llaurador d’honor’ de Cullera per la seua trajectòria agrària

L’Ajuntament de Cullera reconeix amb este premi el treball incansable dels agricultors locals.

José Polo i Elvira Miralles han rebut els guardons “llaurador d’honor”, que atorga el consistori en reconeixement per la seua tasca en este sector tradicional en la seua quarta edició.

José Polo Beltrán, agricultor des dels 15 anys i exercint tasques d’atenció a les seues propietats. Als 30 anys va presidir la Cooperativa Agrícola de Cullera i va fundar la secció de comercialització. A més, des del 2010 fins l’actualitat és president del Sindicat de Regs de Cullera. I es què tans anys treballant al camp té la seua recompensa.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament ha reconegut una dona pel seu treball a l’horta. Es tracta d’Elvira Miralles Montagud, una treballadora del camp que ha dedicat tota la seua vida al cultiu de verdures en hivernacles. Fins que es va jubilar, ha empleat la seua trajectòria professional a la venda de gènere en mercats.

Un guardó que fa referència al paper clau de dones agricultores com Elvira Miralles i reconeix tants anys de treball al camp contribuint a potenciar l’economia local des d’un sector tan tradicional de José Polo.

Deixa el teu comentari