Joves d’Alginet comencen el programa JOOP

El dijous 29 d’abril, a les 11 del matí, el psicòleg i coach del programa JOOP, Elvio Mínguez, era l’encarregat de presentar el programa Jove Oportunitat als 15 joves assistents.

Un programa que ha posat en marxa, un any més, l’IVAJ i s’ha adherit de nou la Regidoria de joventut de l’Ajuntament d’Alginet.

El programa de l’IVAJ, del fons social europeu, està dissenyat i organitzat per a motivar i orientar a joves d’entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis

Les aules de la EPA han sigut l’escenari triat per la tècnica de joventut de l’Ajuntament d’Alginet per a dur a terme la presentació oficial.

El coach Elvio ha explicat als joves presents en què consisteix el programa, quins són els objectius fonamentals i que podran realitzar en aquest.

Els joves assistiran al programa 98 dies laborables de 9 a 1 del migdia i l’objectiu principal del programa és que els joves prenguen de nou les regnes de les seues vides.

Els joopers visitaran empreses, dur a terme activitats conjuntes amb altres localitats, rebran una atenció personalitzada, tot això amb l’objectiu final de tornar a estudiar o trobar una ocupació.

El coach Elvio Mínguez realitzarà una intervenció que treballe sobre la seua motivació, reforce la seua autoestima i els ajude a construir un projecte integral de vida.

Deixa el teu comentari