Joves Socialistes de la Ribera del Xúquer celebrarà un congrés el pròxim mes d’agost

Ricard Bono, que ha estat Secretari General de l’agrupació comarcal aquests últims anys, va presentar la seua dimissió i convocatòria de congrés extraordinari en l’última executiva.

En l’últim òrgan de govern dels Joves Socialistes de la Ribera del Xúquer, el jove activista de Benimodo, Ricard Bono, va presentar la proposta de dimissió del seu càrrec com a Secretari General, després d’haver estat cinc anys al capdavant de la direcció comarcal. L’Executiva Comarcal en funcions serà l’encarregada de la realització del Congrés Extraordinari.

Ricard Bono va destacar que “han estat cinc anys intensos per millorar les condicions dels joves de la Ribera” afegint que “després de tant de temps és notori el desgast propi i grupal i per tant cal renovar la il•lusió amb la què fa cinc anys s’encetà una aventura”.

El jove de Benimodo també va voler agraïr a tots els companys i companyes de l’Executiva i militants de la comarca el seu treball, recordant, en les seues paraules “a tots aquells que han estat donant-me suport els últims anys dir-los que ha estat tot un honor” va sentenciar.

Bono va voler destacar que “és necessària una renovació intensa de l’Executiva donant-li espenta a un projecte comarcal amb gent treballadora i compromesa amb les idees socialistes” afegint que desitja molta sort a les persones que duran a terme eixa tasca els pròxims anys.

“Comença una etapa d’il•lusió” finalitzà així amb les seues paraules una etapa que ha estat marcada per la defensa dels joves d’una comarca saquejada per les polítiques de la dreta.

JOVES SOCIALISTES DE LA RIBERA DEL XÚQUER

Deixa el teu comentari