Juan Botella ens manifesta el seu malestar davant la problemàtica de la CV-500

L’alcalde del Perelló ens ha contat que es va posar en contacte amb Sergi Campillo i no ha obtingut cap mena de resposta.

Farà a penes uns dies, un mitjà de comunicació publicava que les poblacions del Perellonet, el Palmar i Pinedo deixaven la protesta contra la CV-500. Malgrat la informació, els veïns del Perelló, El Mareny de Barraquetes, El Palmar, El Perellonet i la Devesa ho desmenteixen i estan més que decidits a seguir endavant amb la seua decisió de manifestar-se el pròxim 8 de Novembre a València.

Altres veïns del Palmar han comentat també que “a més de secundar la manifestació, el poble segueix bolcat a paralitzar el programa perquè creiem que amenaça a la població que du convivint en la natura i mantenint les tradicions durant molts segles”

Així mateix, els alcaldes del Perelló i Mareny de Barraquetes han mostrat el seu enuig en considerar que la situació és molt greu i se’l s’està ignorant. Després de la reunió mantinguda amb les directores generals de Conselleria dilluns passat, per a Juan Botella, alcalde del Perelló, resulta una ofensa el fet que ha intentat parlar amb Sergi Campillo i no ha obtingut resposta cap.

Una situació que seguirem de ben a prop per seguir-los informant.

Deixa el teu comentari