Juan Carlos Fulgencio, delegat del Govern, recomana prudència als ciutadans i seguir les instruccions de les autoritats

El delegat del Govern ha mantingut aquest matí una trobada a la sede del 112 per a coordinar les diferents efectius de l’Estat

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha mantingut una trobada aquest matí en la seu del 112 per a coordinar al costat de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a Emergència de la Generalitat els efectius que treballaran davant el temporal de pluges que està afectant la Comunitat Valenciana.

Per açò, segons ha dit Juan Carlos Fulgencio, la situació en les carreteres és de major risc en les de la província de Castelló i en zones inundables. En aquest sentit, el delegat sol·licita als ciutadans “usar el vehicle sol en situacions imprescindibles, consultar amb la DGT si s’ha d’efectuar un viatge i informar-se en tot moment de la situació de les vies”. Fulgencio a més recomana “prudència als ciutadans i sobretot, seguir les instruccions de les autoritats davant qualsevol situació de risc”.

El delegat ha manifestat que totes les Forces i Cossos de Seguretat d’Estat -Policia Nacional, Guàrdia Civil , Subsector de Tràfic de la Guàrdia Civil i UME- “estan preparades per a fer front a qualsevol situació, al mateix temps que ja treballen de manera coordinada davant l’episodi de pluges”. En la trobada mantinguda aquest matí, a més dels representants de tots els efectius de seguretat ha participat Protecció Civil, Demarcació de Carreteres i Aemet.

Al llarg de la jornada es mantindran diferents trobades en funció de l’evolució del temporal.

Deixa el teu comentari