Juniors M.D. Almussafes organitza una trobada per a xiquets, pares i antics educadors

La trobada, denominada “I Dia Juniors de Centre”, se celebrarà el diumenge 24 d’abril i les inscripcions es realitzaran aquesta mateixa setmana

Almussafes, a 18 d’abril de 2016. El pròxim diumenge 24 d’abril, Juniors M.D. Almussafes celebrarà el “I Dia Juniors de Centre”, una trobada dirigida a xiquets, pares i antics educadors en el qual es desenvoluparan diverses activitats i un multitudinari dinar. Les inscripcions podran realitzar-se els dies 18, 20 i 22 d’abril de 17 a 19 h. en els locals parroquials situats en el carrer Sagrari número 23. Des de l’entitat animen a participar a tots aquells que d’una manera o altra han format part de la història del centre.

cartell I dia juniors centreEl pròxim any Juniors Moviment Diocesà d’Almussafes arribarà al seu quaranta aniversari i per a anar calfant motors l’Equip d’Educadors ha decidit convidar a tots els xiquets, pares i antics educadors a una gran festa que para ells suposa l’inici dels preparatius que desembocaran en els actes per a celebrar les quatre dècades de vida de l’entitat en la localitat.

El “I Dia Juniors de Centre”, com han denominat a la iniciativa, es desenvoluparà diumenge que ve 24 d’abril i començarà a les 10:30 h. amb l’assistència dels participants a la missa de xiquets que se celebra cada diumenge en l’església parroquial Sant Bertomeu Apòstol, i que estarà presidida pel seu consiliari, D. Miguel Martínez. Les cançons, alguns textos i l’ambientació general de la citada eucaristia tractaran d’homenatjar als quals en un moment o un altre de les seues vides han format part del moviment.

A partir de les 11:30 h., es desenvoluparà un gran joc per als xiquets en el parc Sagrari i una dinàmica per als adults en el centre, situat en el carrer Sagrari número 23. Per a posar la guinda a la jornada, l’equip de cuina dels campaments prepararà paella per a compartir un dinar de germanor “que segur servirà per a intercanviar experiències entre les diferents generacions”, expliquen des de l’associació.

“La trobada pretén ser una nova oportunitat per a reunir a tota la família Juniors i recordar així els bons moments viscuts durant la nostra estada en el centre, sobretot ara que s’acosta el quaranta aniversari, per al qual volem organitzar diversos actes en els quals esperem la participació de tots”, assenyala el Cap de Centre, Andrés Marzal.

Les inscripcions podran realitzar-se el dilluns 18, el dimecres 20 i el divendres 22 d’abril de 17 a 19 h. en el centre. En el preu del tiquet, 3 euros, s’inclou el dinar i el material utilitzat en les activitats. L’Ajuntament d’Almussafes col·labora en la trobada amb la cessió dels taulers i les cadires que s’utilitzaran durant l’esdeveniment.

Juniors M.D. Almussafes porta des de 1977 dedicant-se a la evangelització dels xiquets, adolescents i joves de la localitat a través d’activitats amb les quals aprenen valors com la pau, la solidaritat, el companyerisme i l’amor. Al llarg del curs, aquesta entitat que compta actualment amb prop de 170 xiquets, 25 educadors i 20 col·laboradors censats, desenvolupa una completa programació composta per iniciatives com les sessions dels dissabtes, les convivències, les oracions i el campament.

Deixa el teu comentari