Junta Central Fallera celebra la Gala de la Pirotècnia

El Palau de l’Exposició de València ha reunit a pirotècnics de València i de la resta del territori nacional per a presentar els esdeveniments amb pólvora que estan previstos per a les Falles 2019.

El Palau de l’Exposició de València ha reunit als artistes pirotècnics que faran esclatar la ciutat durant les Falles 2019. La Gala de la

Pirotècnica ha servit per a anunciar els esdeveniments que estaran replets de pólvora en les festes falleres.

El president de la Junta Central Fallera, Pere Fustet, ha recalcat l’espectacle de la Marina que se celebrarà la nit d’abans de la Crida, un esdeveniment que promet sorprendre.

En la Gala de la Pirotècnica han estat presents els encarregats de fer vibrar literalment la ciutat durant les pròximes setmanes, amb les seues creacions de soroll i color.

Fuset ha aprofitat per a reivindicar una disminució de l’IVA també en matèria pirotècnica, i ha recalcat que la gala serveix per a donar-li als artistes de la pólvora valencians el tracte que mereixen.

La vicepresidenta de Cultura de la Junta Central Fallera ha confessat que ja esperen amb molta il·lusió l’arriba dels dies grans de Falles, després de tot l’any treballant de valent perquè el resultat siga excel·lent.

La programació de la Junta Central Fallera continuarà amb l’Exposició del Ninot en el Museu de la Ciutat de les Arts i les Ciències, on tindrà protagonisme la pirotècnia Zarzoso.

Deixa el teu comentari