Justícia completa el repartiment de 1.700 ordinadors portàtils per a jutges, fiscals i LAJ de la Comunitat

S’han entregat els últims 393 dispositius després d’una inversió de 1,7 milions d’euros per a la renovació del parc tecnològic dels jutjats valencians

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha completat el repartiment d’ordinadors portàtils per als jutges, fiscals i lletrats de l’Administració de Justícia (LAJ) dels 412 òrgans judicials de la Comunitat Valenciana.

Amb els 393 dispositius entregats, s’han distribuït un total de 1.700 màquines, amb el que el 100% dels jutges, fiscals i LAJ de les tres províncies disposen d’aquestes eines d’última generació.

La inversió en aquests equips ha aconseguit els 1,7 milions d’euros i forma part del Pla de Modernització Tecnològica de l’Administració de Justícia que s’està executant.

Aquest pla, pressupostat en 21 milions d’euros, també inclou la creació i posada en marxa d’aplicacions específiques per a l’activitat judicial, la renovació d’escàners, la digitalització de les sales de vistes i la creació de webs específiques i serveis en el núvol.

Cada portàtil substitueix a les actuals CPU de sobretaula, si bé els nous aparells poden treballar també amb monitors, teclats externs i ratolí connectats a través de bases de connexió. En concret, s’han entregat 197 ordinadors en els partits judicials de la Vila Joiosa, Villena, Alcoi, Dénia, Orihuela, Torrevieja i Elx; altres 193 per als jutjats de Catarroja, Mislata, Sagunt, Sueca, Llíria, Alzira, Paterna, Torrent i Gandia i 33 més en els de Castelló, Vila-real, Nules, Segorbe i Vinaròs.

Deixa el teu comentari