L’ equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira i CC.OO.-PV s’han reunit per a tractar propostes d’economia i ocupació

El nou govern de l’Ajuntament d’Alzira i l’executiva comarcal de CC.OO.-PV, amb el seu secretari general Josep Antoni Carrascosa, han tingut a l’Ajuntament d’Alzira una reunió per a compartir accions i propostes per tractar de fer front a la duríssima situació que està patint gran part de la nostra ciutadania alzirenya i riberenca.

Reunió CCOOTant des de l’Ajuntament com a CCOO-PV valoren com a crítiques les dades de l’atur en la ciutat d’Alzira i en la Ribera Alta, i que en determinats col•lectius, els més vulnerables, com ara els jóvens o aquells que no tenen estudis, arriben a més de la mitat del total. Només a Alzira més del 50% dels aturats, unes 2.700 persones, són aturats de llarga duració que no tenen formació.
Des de l’Alcaldia i la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament d’Alzira les línies de treball prioritàries estan centrades en els aspectes de treball i en la posada en marxa de plans d’ocupació, així com tractar de millorar les borses de treball. En eixe sentit s’està estructurant tota la posada en marxa d’ajudes i formació a jóvens, autònoms i aturats de llarga duració.
El nou govern de l’Ajuntament d’Alzira i CC.OO.-PV han acordat elaborar un calendari de reunions periòdiques per a tractar propostes en matèria de programes d’ocupació i formació.

Alzira, 27 de juny de 2015

Nota de premsa del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

Deixa el teu comentari