l servei de Bibliopiscina d’Almussafes finalitza la temporada amb èxit

bibliopiscina 4Almussafes, a 15 de setembre de 2015.Els 2.591 préstecs realitzats confirmen l’interés dels banyistes per aquesta iniciativa cultural del consistori

  Els usuaris d’aquesta infraestructura pública han pogut gaudir durant els mesos de juliol i agost del servei gratuït de préstec de llibres, periòdics i revistes que des de 2009 ofereix l’Ajuntament d’Almussafes per a fomentar la lectura entre els veïns de la població durant els mesos d’estiu.

La setena edició del servei de Biblipisicina d’Almussafes va concloure amb el final de la temporada estival de les Piscines Municipals confirmant que el projecte segueix gaudint de bona salut. L’estand va registrar un total de 2.591 préstecs durant els mesos de juliol i agost, la qual cosa significa que el nombre d’usuaris d’aquesta proposta de la Biblioteca Pública de la localitat segueix augmentant des que es va engegar en 2009.

Acostar els llibres on es troba l’usuari, reforçar l’hàbit lector de les persones aficionades i fomentar-ho en aquells que encara no ho han desenvolupat són els tres objectius principals proposats per la Regidoria de Cultura per a aquesta iniciativa gratuïta que cada any s’encarreguen de portar avant els estudiants participants en el programa La Dipu et Beca. De dilluns a divendres de 15h a 18:30h al juliol i de dilluns a dissabte de 11h a 13:30h i de 15h a 18:30h a l’agost, una àmplia oferta de títols literaris i de publicacions d’informació general i especialitzada va estar a l’abast de tots.

Els diaris Las Provincias, Levante-EMV, El País i Superdeporte, i algunes revistes, entre les quals es trobaven Nou Estil, Telva, Muy Interesante, Viajar i els suplements setmanals dels periòdics, es van unir als 360 llibres en format butxaca, còmics i de temàtica infantil que el consistori municipal va posar a la disposició dels amants de la lectura per a seguir promocionant aquesta activitat durant els mesos més calorosos de l’any.

“Intentem que l’oferta siga variada i que s’ajuste als gustos de tots perquè els usuaris troben un al·licient extra al fet d’assistir a la piscina. Creiem que cal seguir potenciant aquest servei que ens enriqueix a tots i així ho farem”, comenta la regidora de Cultura, Teresa Iborra.

Deixa el teu comentari