La 14 desfilada solidària de gossos abandonats ha estat tot un èxit d’assistència.

Bioparc va acollir l’esdeveniment, es va convertir en una passarel·la on desfilaren 30 gossos que buscaven una llar.

La plaça exterior del Bioparc es va convertir en una autèntica passarel·la on desfilaren 30 gossos. L’esdeveniment aquest any ha complit la seua 14 edició, una desfilada solidària la finalitat la qual és potenciar les adopcions.

Els protagonistes, els gossos, amb les seves històries i experiències estaven a la recerca d’una nova llar i una nova vida cap a un futur millor per deixar de costat la que van haver de passar amb motiu dels maltractes que van sofrir.

Cal destacar els moments d’emoció que es van viure i comparteixen en cada edició, perquè els sentiments són evidents i pot “palpar-se” l’alegria de les persones que troben al que serà el seu company fidel per molts anys. Abraçades, carícies, manyagues i jocs que van mostrar la connexió que es produeix entre els humans i els gossos i que els uneix per sempre.

Entre els feliços adoptants es posava l’accent en la importància de “fer el pas” perquè són animals meravellosos, en la responsabilitat i en la gran satisfacció “mútua” que suposa donar una segona oportunitat per a compartir molts anys de convivència.

BIOPARC València va tornar a ser punt de trobada d’una societat cada vegada més compromesa amb els comportaments responsables i solidaris.

Deixa el teu comentari