La 4a Fira del Llibre i la Cultura d’Alginet es consolida i es converteix en un referent de la cultura al municipi

P118014611/04/16.Les places del País Valencià i de la Constitució d’Alginet es van omplir ahir diumenge de veïns que van voler gaudir de la 4a Fira del Llibre i la Cultura del municipi.

Les entitats organitzadores, l’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet, ACEAL, i les regidories de Cultura i Comerç, han manifestat la seua satisfacció per l’assistència de públic i han subratllat la consolidació de la fira com un referent de la cultura al municipi.

Fruit de l’èxit de la trobada, des de l’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet, han destacat que ja han rebut l’interés de nous comerços i entitats que desitgen participar en l’edició del pròxim any.

Entre els actes que es van dur a terme destaquen la signatura de llibres per part d’autors del municipi, la celebració d’una mostra de llibre antic de la mà de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’organització d’un contacontes, la representació d’un espectacles de titelles i d’animació teatral, un taller musical, una exposició de pintura i la presència de les llibreries del municipi, entre d’altres iniciatives.

 

Deixa el teu comentari