La 9a edició del Circuit tindrà 18 proves

El Circuit Ribera del Xúquer de running s’encetarà el pròxim 10 de febrer en Torís amb el XIII Gran Fons. El calendari del circuit s’allargarà fins al 10 d’octubre.

La novena edició del Circuit Ribera del Xúquer obrirà demà dimarts, a partir de les 19 hores, les seues inscripcions. Aquesta nova temporada comptarà amb un total de 18 curses que començaran el pròxim 10 de febrer amb el Gran Fons de Torís.

El calendari 2019 inclou dues mitges maratons: la d’Alcàntera del Xúquer –en març- i la Mitja Marató d’Alzira, amb la qual es posarà fi al Circuit. Les dues també estaran acompanyades d’una prova de 10 quilòmetres.

Entre les cites de la temporada destaca la prova de Carcaixent, que se celebrarà el pròxim 29 de setembre, la qual serà l’edició número 40, la més antiga d’aquest circuit.

La distància de la resta de proves oscil·la entre els pocs més de 7 quilòmetres de la cursa del Mareny de Barraquetes de juliol i els 10 quilòmetres i mig de la prova de Catadau.

Per a poder optar als trofeus s’hauran de realitzar 12 de les 18 proves. Hi haurà trofeu, masculí i femení, de les categories júnior, sènior i veterà, en les modalitats A, B i C. També hi haurà guardó per a equips.

Deixa el teu comentari