La activitat hostelera cau al 20% en la setmana pre-Falles i els empresaris de València anuncien el “desastre”

La Coordinadora de hostelería de los barrios de Valencia es queixa de que les restriccions i el toc de queda buiden els carrers a les hores del sopar i les rutes falleres prèvies a les Falles 2021

La Coordinadora de hostelería de los barrios de Valencia està molt descontenta amb les xifres d’activitat als locals de restauració arreplegades en la setmana prèvia a la celebració de les Falles en la capital del Túria. Així ho ha fet saber per mig d’un comunicat en el que califica de “desastre” la decisió de celebrar la setmana gran de la ciutat al mes de setembre. 

L’associació d’empresaris adverteix que l’activitat ha caigut fins al 20% respecte a les setmanes “pre-Falles” d’anys anteriors, confirmant-se les males expectatives  de les pymes del oci i la hosteleria prèvies a la Plantà. 

No obstant això, la Coordinadora reconeix que aquestos resultats contribuirán a la limitació del impacte sanitari i entén que la celebració de les Falles era necessària per tal de completar l’exercici faller.

Tant l’empresariat com el món faller i la opinió pública en general continua dividida en el que respecta a la celebració de les Falles a la fi de la campanya turística d’estiu i en mig del panorama Covid. Unes festes anòmales que es veuen obligades a estar excesivament limitades al públic i, per tant, nules des de el punt de vista econòmic.

Deixa el teu comentari